Huussi ja komposti

Ekologinen kotimainen uutuuskuivike tuo huussisi ja kompostisi nykyaikaan

Täysin kotimaisista raaka-aineista Keski-Suomessa valmistettu ruokohelpipelletti on erinomainen ja ekologinen vaihtoehto huussikuivikeeksi. Ruokohelpipelletti on täydellinen tuote komposteihin ja kuivakäymälöihin, ja se sisältää kaikki nopeaan kompostoitumiseen tarvittavat ominaisuudet. 

Ruokohelpipelletin ansiosta kompostori pysyy käymistilassa ja erillistä herätettä ei tarvita – eli myöskään ylimääräisten kemikaalien käytölle ei ole tarvetta. Ruokohelpipelletin ansiosta saat täysin luonnollisesti kompostoitunutta multaa ja kuivakäymälöiden sekä kompostien jätteet kompostoituvat todella nopeasti.

Säkki kestää hyvinkin pitkään uskomattoman tehokkaan nesteen imukyvyn vuoksi, jonka ansiosta komposti pysyy sopivan ilmavana ja huussi raikkaana.

Mökille tai kotiin. Testaa ja tilaa jo tänään!

Saatavilla 20 litran pakkauksessa.

Tuote on :

  • 100% kotimainen, valmistettu Konnevedellä Keski-Suomessa
  • Erittäin ympäristöystävällinen
  • Pölyämätön
  • Sitoo tehokkaasti hajuja ja kosteutta

Käyttöohje:

Sirottele ruokohelpipellettiä jätteiden päälle aina käymälässä käynnin jälkeen tai kun olet lisännyt jätettä kompostoriin.

5/5

"Meillä on mökillä Ekolet sisä-WC ja tuo pelletti on todella hyvä, ei pölyä eikä tuoksu säilytyksessä ja kompostoi todella hyvin. Lohkon tyhjennys on helppoa koska sisältö on aivan tuoksutonta ja kuivaa."

Penerg Oy

Postiosoite
Äijäläntie 1162
, 41390 Äijälä

Käyntiosoite

Tankosentie 34

44300 Konnevesi

Y-tunnus

2412062-1

Yhteys
045 126 7915

info@penerg.fi

Seuraa Helppiä somessa!